Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Meghívó tárgyalásra
  2008-03-22 23:19:40, szombat
 
   
  M E G H Í V Ó

tárgyalásra


2008. április 1. 9.00. órakor a Pesti Központi Kerületi Bíróság Budapest V. kerület Markó utca 25. II. 297. ajtószám alatt nyilvános tárgyalást tart.

Felperes: Túlélés 98 Egyesület

Alperes: Gergényi Péter és társai

A per tárgya birtokháborítás


Részlet a keresetlevélből:

2006. december 18-n birtokvédelmi eljárást kezdeményeztünk Budapest Belváros-Lipótváros V. kerületi Önkormányzat Jegyzőjénél.

A kérelemben leírtuk, hogy magyar állampolgárok állampolgári jogunk következtében résztulajdonosai vagyunk a Budapest V. kerület Kossuth Lajos és Szabadság térnek.
Ezen területet a közelmúltig zavartalanul birtokoltuk, naponta használtuk.

Fent nevezett közterületeket felfegyverzett bűnözők jogellenesen elfoglalták, megakadályozva ezzel a közterületek rendeltetésszerű használatát.

(Megneveztük a közfelháborodást, okozó birtokháborítást elkövető (elkövetésre parancsot adó) személyek nevét, elérhetőségét)

-- Gergényi Péter rendőr vezérőrnagy- Budapesti Rendőrfőkapitány
(idézési cím: Budapest 1139. Teve utca 4-6. )

-- Dr Bene László rendőr altábornagy - Országos Rendőrfőkapitány
(idézési cím: Budapest 1139. Teve utca 4-6.)

-- Dr Dobozi József rendőr dandártábornok -a Rendészeti Biztonsági Szolgálat parancsnoka
(idézési cím: Budapest 1101.Kerepesi út 47-49.alatti ismert elkövetők,

*** Kértük, hogy a Budapest V. kerület Kossuth Lajos téren és Szabadság téren folyamatosan csoportosan tartózkodó rendőr egyenruhának látszó ruhát viselő, felfegyverzett, látható azonosító jelvény nélkül, esetenként Rendészeti Biztonsági Szolgálat feliratú karjelzést használó ismeretlen elkövetők személyazonosságát szíveskedjen hivatalból megállapítani, mivel gyáva módon elbarikádozzák magukat, magyar nyelvű köszönésre, kérdésre nem válaszolnak.

*** Ezen felfegyverzett elkövetők a Szabadság téren a TV székház előtti közparkot 86 db (nyolcvanhat darab) környezetet csúfító, megbotránkozást keltő vaskorláttal zárták el a tulajdonosok (a magyar nép) elől.

*** A Szabadság tér központi helyén lévő szovjet megszállást dicsőítő emlékművet is vaskorlátokkal zárták körbe.
Az V. kerület Aulich utca a Szabadság tér felől megközelíthetetlen vaskorlátok elhelyezése miatt.

*** Az Aulich u.1. Szabadság tér 13. sz. épület sarkánál a gyalogos forgalmat is akadályozó fémoszlopokat helyeztek el ismeretlen személyek.
Az úttestbe háborús övezetekben is szokatlan műszaki akadály van beépítve. (LEZÁRT TERÜLET BELÉPNI TILOS, RESTRICTED AREA DO NET ENTER) feliratokkal.

***A Perczel Mór utcát a Szabadság tér felől vaskorlát zárja el. Gyalogosan csak kerülő úton, gépjárművel egyáltalán nem lehet megközelíteni a lakóházakat.

*** A Perczel Mór utcától az MNB épületének irányában a tér vaskorlátokkal van körülvéve.

*** Felfegyverzett erőszakos bűnözők a Kossuth téren is vaskorlátok elhelyezésével akadályozzák meg az Emberi és Állampolgári jogaink gyakorlását. Lehetetlenné teszik az Országgyűlési könyvtár, Európa Tanács Információs Dokumentációs Központ, Európa Parlament Tájékoztatási Irodájába való, bejutást.

*** Ezek a fegyveres bűnözők hosszú ideje megakadályozzák, hogy az országzászló és a Kossuth szobor közötti közparkot használjuk.

*** Ezek a fegyveres bűnözők balesetveszélyt okozva a térképeken is jelzett felfestett kerékpárút használatát akadályozzák.

Ezek a fegyveres bűnözők 299 db (kettőszázkilenvenkilenc darab) vaskorlát elemmel vették körbe a Parlament épületét, megakadályozva ezzel a bel és külföldi látogatókat az épület megközelítésében, megdöbbenést okozva az eljárással.

*** Ezek a felfegyverzett jogsértők sátorozó helynek vélik a Parlament épületét nagyméretű sátorokat, helyeztek el az épület közelében.

*** Éjjel nappal járatják autóbuszaik motorját, szennyezik a levegőt, és zajt okoznak. (Pl. RB4 549 frsz. IKARUS busz) A Ptk 188. § (1) szerint, ha a birtokost birtokától jogalap nélkül megfosztják, vagy birtoklásában zavarják birtokvédelem illeti meg.

A Ptk 191. § (1) bek. szerint, akit birtokától megfosztanak vagy birtoklásában zavarnak, a jegyzőtől egy éven belül kérheti az eredeti birtokállapot helyreállítását vagy a zavarás megszüntetését.

A leírtakra tekintettel kértük, hogy szíveskedjék az eredeti birtokállapotot helyreállítani (a minden jogi alap nélkül elhelyezett vaskorlátokat lebontatni, elszállíttatni, a zaj levegő és rezgésszennyezést) megszüntetni, és elkövetőket birtoksértő magatartásától eltiltani.


II.
Mivel a birtokvédelmi eljárás ésszerűtlen ideig tartott, a történésekről semmiféle tájékoztatást nem kaptunk 2007. január 29.-én Egyesületünk két tagja személyesen felkereste a Budapest Belváros-Lipótváros V. kerületi Önkormányzat Jegyzőjének hivatalát. Ahol maximális udvariassággal tájékoztatást adtak arról, hogy már született döntés az ügyben, tájékoztattak, keressük fel Mayer Erzsébet vezető-főtanácsost.

Ez meg is történt Mayer Erzsébet azt a tájékoztatást adta, hogy már napokkal korábban postázták a határozatot (a mai napig nem érkezett meg)
Egy másolatot átadott a határozatból.


III.
Az előadottak alapján

k e r e s e t e t

terjesztünk elő

-- Gergényi Péter - Budapesti Rendőrfőkapitány (idézési cím: Budapest 1139. Teve utca 4-6. I. rendű alperes,

-- Dr Bene László - Országos Rendőrfőkapitány
(idézési cím: Budapest 1139. Teve utca 4-6. II. rendű alperes,

-- Dr Dobozi József -a Rendészeti Biztonsági Szolgálat parancsnoka (idézési cím: Budapest 1101. Kerepesi út 47-49.alatti III. rendű alperes ellen

Kérjük a Tisztelt Bíróságot, hogy változtassa meg a Belváros-Lipótváros Polgármesteri Hivatal Igazgatási Osztály VIII/B-198/2006.számú határozatát, és állapítsa meg, hogy alperesek birtokháborítást követtek/követnek el azzal, hogy Budapest V. kerület Kossuth Lajos tér, és Szabadság tér nagy részét minden jogi alap nélkül hónapok óta vaskorlátokkal zárják el Egyesületünk magyar állampolgárságú tagjai, és ezen területen megforduló bármely nemzetiségű ember elől.

Kérjük a Tisztelt Bíróságot állapítsa meg jogellenes a határozat azon megállapítása, miszerint a Belvárosi Önkormányzat jegyzőjének nincs hatásköre az V. kerület területén történő birtoksértések elbírálására.

Kérjük a T. Bíróságot döntésében térjen ki arra is, hogy jelen ügy elbírálása nem a Rendőrségről szóló tv hatálya szerint történik.

Kérjük a Tisztelt Bíróság Elnökét, hogy rendelje el a per soron kívüli tárgyalásba vételét a nemzetközi felháborodást kiváltó hivatali személyek által elkövetett cselekmény elbírálása során.

A tárgyalást esetleges távollétünkben is szíveskedjék megtartani.

Kérjük alperesek marasztalását egyetemlegesen perköltségeinkben.

Alperesekkel egyeztető eljárás nem volt folyamatban sorozatos, folyamatos jogsértéseikkel ezt lehetetlenné teszik.

Kérjük a T. Bíróságot, hogy az üggyel kapcsolatos bármilyen értesítést az alább megjelölt E-mail címre is szíveskedjék eljuttatni a per gyorsítása érdekében:


Gecse Mária - Havrilla István - Hermán Péter

Túlélés 98 Egyesület

Budapest 1046.Nádor u.36.

30-506-0239

hermanp@freemail.hu


Általában pontosan kezd a bíró, akit érdekel jöjjön időben.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megközelítésében, rendeltetésszerű, birtokháborítást, rendőrfőkapitány, közfelháborodást, résztulajdonosai, megbotránkozást, keresetlevélből, birtokháborítás, kezdeményeztünk, balesetveszélyt, birtokállapotot, helyreállítását, állampolgárságú, megakadályozzák, jogsértéseikkel, egyetemlegesen, dandártábornok, elbarikádozzák, felfegyverzett, vaskorlátokkal, elhelyezésével, közterületeket, birtoksértések, elszállíttatni, helyreállítani, magatartásától, távollétünkben, megakadályozva, udvariassággal, megszüntetését, állampolgárok, megállapítása, birtokállapot, megállapítani, birtoklásában, kérelemben leírtuk, közelmúltig zavartalanul, közterületek rendeltetésszerű, gyalogos forgalmat, úttestbe háborús, fegyveres bűnözők, épület megközelítésében, felfegyverzett jogsértők, épület közelében, birtokost birtokától, éven belül, eredeti birtokállapot, zavarás megszüntetését, leírtakra tekintettel, eredeti birtokállapotot, minden jogi, Pesti Központi Kerületi Bíróság Budapest, Gergényi Péter, Budapest Belváros-Lipótváros, Önkormányzat Jegyzőjénél, Budapest, Kossuth Lajos, Budapesti Rendőrfőkapitány, Bene László, Országos Rendőrfőkapitány, Dobozi József, Rendészeti Biztonsági Szolgálat, LEZÁRT TERÜLET BELÉPNI TILOS, RESTRICTED AREA DO NET ENTER, Perczel Mór, Európa Tanács Információs Dokumentációs Központ, Európa Parlament Tájékoztatási Irodájába, Önkormányzat Jegyzőjének, Mayer Erzsébet, Tisztelt Bíróságot, Belváros-Lipótváros Polgármesteri Hivatal Igazgatási Osztály VIII, Belvárosi Önkormányzat, Tisztelt Bíróság Elnökét, Gecse Mária, Havrilla István, Hermán Péter,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Nagyi telefonál  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  A jó emberek mindig szépek mar...  Png férfi  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Rátalálsz  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Hazára minden embernek szükség...  Leonardo da Vinci gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  Png telefon  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png nő  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Paul David Tripp Április 19  Png telefon  Ami embereknek lehetetlen, az...  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Ne kapaszkodj magasabbra,  Miért nem menti meg Jézus a jó...  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Gonosz démon-álarc  Jónás Tamás – Végtelen b...  A televizió nem a kultúrát kép...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Png lepke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Bounty krémes  s immár én is felragyogva, ért...  Reggel van  Minden harmadik...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Örülök, hogy látlak!  Alvó cicák  Reggel van  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  A boldog családok mind hasonló...  Png csokor  Popper Péter szavai  Esti kép  Nevem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Png virág  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Nagyi telefonál  Akarat  Idő  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Egy hatékony szolga  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Elköszönt  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Esti kép  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Neked tudnod kell  Hazára minden embernek szükség...  Őrizkednünk kell...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Mindig jusson idő nevetni  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
kérelemben leírtuk, közelmúltig zavartalanul, közterületek rendeltetésszerű, gyalogos forgalmat, úttestbe háborús, fegyveres bűnözők, épület megközelítésében, felfegyverzett jogsértők, épület közelében, birtokost birtokától, éven belül, eredeti birtokállapot, zavarás megszüntetését, leírtakra tekintettel, eredeti birtokállapotot, minden jogi, birtokvédelmi eljárás, történésekről semmiféle, tájékoztatást adta, másolatot átadott, előadottak alapján, határozat azon, nemzetközi felháborodást, tárgyalást esetleges, üggyel kapcsolatos, alább megjelölt, megközelítésében, rendeltetésszerű, birtokháborítást, rendőrfőkapitány, közfelháborodást, résztulajdonosai, megbotránkozást, keresetlevélből, birtokháborítás, kezdeményeztünk, balesetveszélyt, birtokállapotot, helyreállítását, állampolgárságú, megakadályozzák, jogsértéseikkel, egyetemlegesen, dandártábornok, elbarikádozzák, felfegyverzett, vaskorlátokkal, elhelyezésével, közterületeket, birtoksértések, elszállíttatni, helyreállítani, magatartásától, távollétünkben, megakadályozva, udvariassággal, megszüntetését, állampolgárok, megállapítása, birtokállapot, megállapítani, birtoklásában, következtében, megközelíteni, birtokvédelem, elérhetőségét, birtokvédelmi, országgyűlési, tájékoztattak, dokumentációs, tájékoztatást, történésekről, fémoszlopokat, marasztalását, tájékoztatási, polgármesteri, felháborodást, vaskorlátokat, szíveskedjék, önkormányzat, jogellenesen, folyamatosan, megszüntetni, határozatból, feliratokkal, közterületek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 784
  • e Hét: 6292
  • e Hónap: 14896
  • e Év: 50837
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.